dinsdag 12 februari 2013

En nog een valentijnskaart


Wat is het op 12 feb. toch koud. De wind maakt het zo koud, dus toch tijd om lekker te knutselen. Deze kaart is ook weer voor een leuke challange van The Dutch Magnolia Chikies. De challange is een kaar ook aan de binnenkant te versieren. Nou wilde ik in eerst plaats een verjaardagskaart maken, maar al snel met het oog op 14 feb. werd het toch Valentijn.
Stempel: With Love 2013 Paier Bazil- Cardstock/ Magnolia/ Vintedge Embellishment Doily van Tim Holtz, craft hart, lint en bloemen Kleur Distress Inkt Overige zakje voor de kaartje in te stoppen en deze vullen met de hartjes uit de snijmal

zondag 10 februari 2013

VALENTIJN


Ja ja bijna valentijn, altijd weer een romantische moment of we nog een kaartje in de bus krijgen? Deze kaart is gemaakt voor Krea-Teja het jaar rond. De opdracht luide een valentijnskaart maar zonder rood of rose. Best wel lastig, want dit zijn dus de kleuren van de liefde. Ik heb gekozen voor zwart met paars.
De stempel is van Magnolia ( You are so special 2011)
Paier Cardstock Bazzil, desingpapier Magnolia en FIka Kleurmat Distress Inkt Embellishments bloemen, lint, parels Overige Mal hart Marjanne Desing, Doo Hickeus Blaadjes

woensdag 6 februari 2013

Drip Drop Tilda


Vandaag met het laagje sneeuw een winterse buien is het tijd weer voor een kaartje. Dit keer een van duymelot speciaal edition. Drip Drop Tilda. Ik vond deze zo leuk en besteld, en er zat ook een challenge aan vast. Ik heb Tilda met Dristress Inkt ingekleurd.
De blauwe stans is van Noor, en de andere van Magnolia. De middelste roos is zelf gemaakt.