zaterdag 14 juli 2012

LEKKER ZOMERS. Dit is het resultaat geworden.
Het de auto gebruikt en Wonderful Tilda. De swirl is van memorybox,de bloemen boven in van magnolia en het gras ook van magnolia

vrijdag 13 juli 2012

Spaanse kaart, krijg je al zin in vakantie? Ik wel zeker als ik de spaanse magnolia kaart heb gemaakt.

maandag 9 juli 2012

zeemeerminkaart voor kreja-teja het jaar rond

Elke maand op fb een kaart maken met Krea-teja het jaar rond. Erg leuk om te doen, ondanks mij laatste 2 inzendingen te laat waren. Maar dit wat een kaart met water. En dit is het resultaat geworden.
Ik heb eerst de stempel van de parel en zeemeermin ingekleurd met Distress Inkt. Deze heb ik aan de binnenkant van de kaart geplakt met een desing papier van Magnolia. De voorkant heb ik met een mal van snelbinders een ovaal rondje uit gehaald. In een zakje waar je ik de kaarten in bewaar heb ik een beetje afwasmiddel ingedaan. De zijkanten, heb ik eerst extra dicht geplakt met breed plakbank, omdat hij anders lekte. Ik heb hem wel een nachtje laten staan zodat ik zeker wist dat hij niet zou lekken. De boven kant eerst dichtgemaakt met plakband en toen met het plakrandje. Maar daarna nog een aantal keer dicht geplakt. Deze heb ik aan de achterkant afgewerkt met een ovaal, zodat je de plakband niet ziet. Paar leuke bloemen om het af te werken.