zaterdag 28 mei 2011

verjaardagskaart

Het voorbeeld van de kaart zag ik bij duymelot.blogspot.com. Ik vond zelf het kaartje erg leuk. Ik heb het patroon aangevraagd bij Diny Sprankel (daar was het ontwerp van de kaart vandaan). Ik heb er wel mijn eigen draai aangegeven. Ik had op vakantie al wat magnolia stempels ingekleurd, vandaar dat Tilda met de ballon en Tilda met de hart slinger heb gebruikt.


De hartjes achter tilda is met de Dolystans gedaan. Het hekje is van magnolia.

Ik heb het ingekleurd met Distressinkt.

maandag 23 mei 2011

kaart voor de workshop die ik geef aan vriendinnen

A.s. woensdag 25-5-2011 geef ik voor 3 vriendinnen een kleine workshop. Deze kaart gaan we dan maken.

De kaart is 14,5 bij 14,5 cm. De roze basic oplegkaart is 13,1 bij 13,1 cm. En het vel van magnolia is 13,7 bij 13,7 cm. Dit magnolia plaatje heb ik met ditressinkt ingelkeurd.
De onderste bloemen van van de Doohickey's doily Flowers. De roos en de blaadjes van Marianne Desing. Het Hart is van Nellie Snellen.


Het hekje is een Doohickey's Lovely frence. Hier heb ik 2 eyleds in gedaan en daar het lintje door bevestigt.

ja ja ben weer terug

Ik had in de mei vakantie van de kinderen een kaart gemaakt met copic-markers. Ik nam deze mee op vakantie, omdat ik niet wist of je distressinkt ook in je handbagage mocht meenemen. Gelukkig mocht mijn inkt mee in de handbaggage, dus heb de inkt en de copic makers meegnomen en thuis alles zitten stempelen, En niet alle stempels mee hoefde.Het waren wat mindere dagen bij en kon dan op de hotel kamer kleuren. Zodoende kon ik het niet op mijn blog plaatsen. Maar nu gaan we hem weer bij houden.

De kaart is 13,5 bij 13,5 cm achtergrond is roze van 13,1 bij 13,1 cm. Het 2e vel wit is 12,7 bij 12,7 cm.Het hartje is een stans van Marianne desingDiverse bloementjes gebruikt en de takjes zijn van de pons van Martha Steward

zondag 1 mei 2011

Na heel wat knutsel uren toch eindelijk een kaart afgekregen die na mijn zin was.


kaart is 13,5 x 13,5
De achtergrond is 1x 13,5 x 13,5 cm 1x 13,1 x 13,1 cm
Ik heb ook de spelbinders gebruikt en de stempel van magnolia is ingekleurd met distressinkt.